Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - flesk

Pages: [1]
1
Cogs Modding Forum / Re: My first levels
« on: January 06, 2013, 08:37:26 AM »
Well, I've updated my levels, I expect that if someone test them could tell me her/his thoughts.

2
Cogs Modding Forum / My first levels
« on: June 23, 2010, 08:02:00 AM »
At first this topic was to show my first levels. I've recently played this game again and I've decided to improve the levels I did. I deleted a few and repeated some with variations, to make them easier or harder, and I've also added two new.

https://www.dropbox.com/s/q7vt7oiuuviw691/ExpansionPack_Flesk.zip

Unzip in the data folder. To play them, modular models must be in data/models/modular.

3
Cogs Modding Forum / Re: I can't load my model
« on: June 04, 2010, 02:17:33 PM »
Hi,
that's it, thank you. I'll get busy next days trying to change the script or I'll change of editor.

4
Cogs Modding Forum / I can't load my model
« on: June 02, 2010, 01:23:16 PM »
I have made a test model to start modeling but I can't to get it work. I have uploaded the .obj file, which isn't too long because it's just a cube, to get some help. I exported it from Sketchup but it hasn't got rare tags.

What I get from console:
Unexpected data encountered while opeing file data/Flesk/modelos/Prueba-Cogs-2.o
bj
Error loading .obj file data/Flesk/modelos/Prueba-Cogs-2.obj

5
Cogs Modding Forum / Re: FINISHCONDITION doesn't work
« on: November 06, 2009, 06:02:38 AM »
Thanks, I knew that the first tile is 0 in the tile list, it just was my last attempt to make it work. I see it was the powered condition the main problem, now it works. And I have changed the description to 5 words for each line, it should be fine now.

If there aren't more problems this is the final version. The ID is 201.

6
Cogs Modding Forum / FINISHCONDITION doesn't work
« on: November 05, 2009, 03:54:03 PM »
As I have my first level almost done and I didn't found the reason of the problem I'm going to post here the puzzle to request some help. The puzzle code is clear and the puzzle's finishconditions are simple: Just a 'powered' for a gold gear and three 'location'. The game console doesn't show me any problems, the puzzle just doesn't end when the finish conditions are done.

PD: Yes, I have updated the FINISHCONDITIONS counter :Dftp://

Pages: [1]